• Webdesign &
    grafisch ontwerp

    'You never get a second chance to make a first impression.' - Oscar Wilde

Webdesign


Uw website is uw visitekaartje, daarom vinden we het design van uw website en/web applicatie heel belangrijk. De kunst van een webdesign bestaat uit het goed laten aansluiten van uw website bij de visie, de missie, het concept en natuurlijk de huisstijl van uw bedrijf. Een efficiënte en professionele website of -applicatie geeft nu eenmaal een goede indruk en levert zo meer respons en een terugkeer van de bezoeker.

Webshop


Een webshop met een ordersysteem, deze is puur firma gericht en door het gebruik van een login 100% veilig. Dit is een eenvoudige manier om bv. uw promoties klant gericht weer te geven. of een klassieke webshop, deze is voor iedereen toegankelijk. Deze concepten voor online marketing doeleinden verdienen dan ook onze bijhorende grafische diensten.

Grafisch ontwerp

Ontwerp


Uw concept moet opvallen en waardering krijgen van uw doelgroep zodat zij u onthouden. Of het nu om een folder, advertentie of huisstijl gaat, dankzij onze samenwerking met een reclamebureau, vinden we het een uitdaging om u een ontwerp te bezorgen die de juiste snaar raakt.

Responsive webdesign

Responsive


Dankzij de evolutie van webdesign technieken kunnen we geheel vrijblijvend, alles compatibel maken voor smartphone of tablet. Het geeft als voordeel dat je slechts één site hoeft te onderhouden.

Sociale Media


Voor ieder bedrijf is er een interessante kant aan het gebruik van sociale media en u kan besparen op kosten. Het biedt de mogelijkheid om de wensen van uw klant te ontdekken. Zo kan u een loyale relatie opbouwen.

Search Engine Optimization

SEO


Voor het bereiken van een perfecte doelgroep speelt google een belangrijke rol. Na de optimalisatie is uw website zo ingericht, dat Google de techniek en inhoud niet over het hoofd kan zien.